Pyragas su varške
0
Add to Favorites
Ingredientai
Pagrindui:
Varškės pertepimas:
Instructions
-
Į dubenį suberti cukrų, druską ir miltus skirtus pagrindui.
-
Įdėti smulkintą šaltą sviestą.
Į dubenį su miltais ir cukrumi sudedame sviestą. Sviestas pats tinkamiausias šaltas, paimtas iš šaldytuvo.
Sviestą galima arba sutarkuoti burokine tarka arba galima ir tiesiog supjaustyti su peiliu mazesniais gabaliukais, juostelėmis.
-
Surtiname viską rankomis iki vientisos birios masės
Smulkintą sviestą sutrinti rankomis kartu su miltais, cukrumi, druska iki vientisos birios masės.
-
Paruoštą masę beriame ir paskleidžiame kepimo inde (kelis šaukštus pasiliekame).
Kepimo indas galimas maždaug 25 x 35 x 38 cm dydžio.
-



