Pyragas su varške

Sudėtingumas: Lengvas
Labai paprastas, bet nepaprastai skanus.

Pyragas su varške

0 Add to Favorites
Sudėtingumas: Lengvas Cooking Temp: 180  C Geriausias sezonas: Tinka ištisus metus

Ingredientai

Cooking Mode Disabled

Pagrindui:

Varškės pertepimas:

Instructions

  1. Į dubenį suberti cukrų, druską ir miltus skirtus pagrindui.

  2. Įdėti smulkintą šaltą sviestą.

    Į dubenį su miltais ir cukrumi sudedame sviestą. Sviestas pats tinkamiausias šaltas, paimtas iš šaldytuvo. 

    Sviestą galima arba sutarkuoti burokine tarka arba galima ir tiesiog supjaustyti su peiliu mazesniais gabaliukais, juostelėmis.

  3. Surtiname viską rankomis iki vientisos birios masės

    Smulkintą sviestą sutrinti rankomis kartu su miltais, cukrumi, druska iki vientisos birios masės.

     

  4. Paruoštą masę beriame ir paskleidžiame kepimo inde (kelis šaukštus pasiliekame).

    Kepimo indas galimas maždaug 25 x 35 x 38 cm dydžio.

Įvertinkite šį receptą
Rate this recipe

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinkite šį receptą

Post comment

Add a question

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Post comment