Kepti varškėčiai

Porcijos: 3 Visas laikas: 30 mins Sudėtingumas: Beginner

Patiekalas varškės mėgėjams, tinkamas tiek desertui, tiek mėgiamas vaikų.

Kepti varškėčiai

Kepti varškėčiai
0 Add to Favorites
Pasiruošimas 10 mins Gaminimas 20 mins Visas laikas 30 mins Sudėtingumas: Beginner Porcijos: 3 Geriausias sezonas: Tinka ištisus metus

Ingredientai

Cooking Mode Disabled

Instructions

  1. Ištrinkite varškę kartu su cukrumi ir kiaušiniais.
  2. Į paruoštą masę suberkite miltus, kepimo miltelius, druską ir viską gerai išmaišykite.
  3. Pasemkite šaukštą masės ir iš jos suformuokite paplotėlius (šiek tiek pašlapinus rankas bus lengviau) ir apvoliuokite šiek tiek į miltus.
  4. Pruoštus blynelius kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
  5. Patiekite su norimomis uogomis, grietine ir pan.

Note

Patiekti su grietine, norima uogiene ar uogomis.

Įvertinkite šį receptą:
Rate this recipe

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Įvertinkite šį receptą

Post comment

Add a question

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Post comment